Specialistische zorg

Soms is het probleem niet in een paar consulten opgelost. Lintenz heeft een fijne samenwerking met specialisten. Samen kijken wij naar jullie kindje? Wat hebben jullie nu nodig?

Het kan zijn dat huilen of het slaapprobleem wordt veroorzaakt door een medisch probleem. Door mijn jarenlange ervaring als kinderverpleegkundige zie ik snel genoeg of er meer aan de hand is met je kindje. Dat is ook de reden dat wij bij jullie thuis komen en jullie kindje willen zien.

Mocht er meer aan de hand zijn, wat door een andere hulpverlener begeleid moet worden, zorg ik voor een doorverwijzing en overdracht.

Het is belangrijk dat we kijken naar het waarom. Waarom huilt jullie kindje zo veel? Waarom lukt het slapen niet? Als we de oorzaak hebben gevonden en behandeld hebben, dan pas kunnen we gaan werken aan het huidige probleem.

Waarom Lintenz jullie helpt

Lintenz komt bij je thuis zodat ik je baby in de thuissituatie kan observeren. Na observatie en intake maak ik een passend plan voor jou en je kindje.

 • 20 jaar ervaring

  Veel ervaring met voedingsproblematiek (allergie en flesweigeren).

 • Goede diagnose

  Heeft mijn kindje pijn? Reflux? Darmkrampen?

 • Thuisbegeleiding

  Ons gezin heeft meer ondersteuning nodig in de vorm van regelmatig thuisbezoek.

 • Samenwerkingen

  Indien nodig regel ik een doorverwijzing naar een andere specialist.

Hey, ik heet Linda

Jouw babyspecialist en kinderslaapcoach bij jullie thuis!

Mijn naam is Linda Steltenpool – Molenaar en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Wervershoof. Als kinderverpleegkundige met 20 jaar ziekenhuis ervaring ben ik sinds 2013 vol trots zelfstandig ondernemer van mijn Lintenz. Ik ben uw hulp bij de begeleiding van uw huilbaby of niet slapend kindje.

Al ruim 9 jaar mag ik iedere dag lieve kindjes samen met hun ouders / verzorgenden begeleiden! Samen brengen wij de problemen in kaart en maken wij een passend plan. Het intensief samenwerken met ouders blijft het meest bijzondere van mijn werk. Samen werken aan het gewenste resultaat met keer op keer de beloning:

“Waar was jij al die tijd? Had niemand ons eerder kunnen vertellen dat jij bestaat!”

Zorgen vanuit mijn hart, en dat iedere dag weer. Om dit vol overgave te kunnen doen heb ik een heel lieve collega die samen met mij Lintenz laat groeien en bloeien. En laat die lieve collega ook nog eens mijn zusje zijn! Samen vormen wij een sterk team met allebei onze eigen kwaliteiten. Zo kunnen wij binnen Lintenz echt zorg op maat leveren.

Ervaringen van anderen

Na de ziekenhuisopname van onze zoon heeft Linda ons thuis begeleid. Hierdoor hebben wij vertrouwen gekregen hoe wij met de ongemakken van ons zoontje om kunnen gaan. Dit heeft ons alledrie heel veel ontspanning gegeven. Bedankt Linda!

We zijn erg blij met de hulp van Linda! In een mum van tijd heeft ze ons geleerd om ons zoontje van 10 weken oud te leren in- en doorslapen. We hebben er heel veel rust en een blij & uitgerust mannetje voor terug gekregen.

Wij waren ten einde raad. Ons zoontje van ruim 6 maanden sliep overdag en ’s nachts dramatisch slecht! Overdag vaak alleen als we met hem met de kinderwagen gingen lopen en ook dan was dat maximaal 30 minuten. ‘S avonds en ’s nachts werkte eigenlijk niets….Dus wat deden we? Oneindig met hem rondlopen door het huis. Totdat we het niet meer trokken en bij Lintenz terecht kwamen. Linda gaf ons hoop! Haar woorden: “Hij gaat slapen van 19uur tot 07uur” voelde als iets onmogelijks, maar ze zei het met zoveel overtuiging dat we het bijna durfden te geloven.

We volgen haar adviezen op en hadden telefonisch contact over de resultaten. Helaas veranderde ons zoontje niet in een slaapkoning. Ze stelde voor om hem te laten onderzoeken (via Kinderarts) en uiteindelijk werd bij hem een koemelkallergie vastgesteld waar hij waarschijnlijk buikpijn door kreeg. Hapjes at hij niet en ook zijn flessen dronk hij steeds slechter leeg. We werden wanhopig….Linda bleef standvastig: “Ik ga jullie helpen, echt!”.

Ze schakelde de Omring in. Voor langere tijd werden we ondersteund door een fantastisch team van dames in de vorm van huisbezoeken en telefonische hulp. Ze straalden rust en vertrouwen uit en motiveerden ons. Belangrijk voor ons was dat ze ons lieten beslissen hoe we zijn slaapprobleem wilden aanpakken. Zij observeerden en stuurden bij waar nodig, maar ze lieten ons ons eigen plan trekken. Dat voelden goed voor ons. Al na een paar dagen zagen we verbetering en ons vertrouwen groeide enorm. Linda bleef het aanspreekpunt. Betrokken en vastberaden!
Verrassend snel sliep onze zoon beter en ook het eten ging steeds beter.

Het ging zelfs zo goed, dat we er aan gingen denken om afscheid te nemen van de dames van de Omring en Linda. Maar toen ging het mis. Ik (de moeder) stortte in. Alle stress en wanhoop kwam er uit en ik belandde in een burnout. Zonder Linda en het team van de Omring, denk ik dat ik er nu nog in had gezeten. Alle hulptroepen werden uit de kast getrokken en ze stonden oprecht klaar voor ons. Onbetaalbaar! Het is allemaal goed gekomen en nog iedere dag zijn we dankbaar dat zij in ons leven kwamen. Onze zoon slaapt en eet al geruime tijd ontzettend goed. Het echte genieten is begonnen. Dankzij Lintenz en de lieve dames van de Omring.

Na een waardeloze start met onze dochter Liv. Urenlang huilen, niet willen slapen, niet willen drinken en een ongelukkig, gespannen meisje zijn wij na een ziekenhuisopname en thuisbegeleiding van Omring bij Linda terecht gekomen.
Linda is de eerste geweest die ons gevoel heeft bevestigd dat het echt niet ‘normaal’ was en ook de eerste die ons een duwtje in de goede richting heeft gegeven met het signaleren van koemelkallergie.
Ze heeft ons enorm geholpen en staat op elk moment klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend als dit nodig is.
Ze is kundig en sleept je door moeilijke momenten heen. Linda, wij weten niet wat we zonder jou hadden gemoeten op dat moment. Je bent een topper!
Dikke kus van ons en van Liv!

Hoe ik werk?

Pas als je al van alles geprobeerd hebt en er echt klaar mee bent? Dan start ik. Ouders kunnen het zelf met mijn hulp en hebben binnen een paar dagen al resultaat.

 • Kinderen van 0 tot 10 jaar

 • Persoonlijk bezoek in heel West-Friesland

 • Online contact in heel Nederland

 • Doorverwijzing naar andere specialisaties

Ik werk samen met: