Slaaptrainer slaapproblemen

Ben je vermoeid en opzoek naar hulp? Graag wil je zelf beter slapen, zodat je nog meer van je kindje kan genieten. Maar weet ook dat het voor je kindje belangrijk is om voldoende te slapen. Zodat het zich optimaal kan ontwikkelen.

Maar slapen is iets wat veel kindjes moeten leren, het is niet iets wat ieder kindje meteen al kan. Inslapen of doorslapen is een probleem waar veel ouders mee worstelen. Wil je ook samenwerken aan slaap? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen aan de slag.

Waarom Lintenz jullie helpt

Op het eigen thuisfront zoeken we naar de oplossing, speciaal voor jullie kindje. Ik werk intensief met jou of jullie samen, zodat jij en je kindje weer intens van elkaar genieten!

 • Persoonlijk plan

  Wij maken een plan wat bij jullie gezinssituatie past, wat goed voor jullie voelt en wat voor jullie haalbaar is.

 • Coaching bij je thuis

  Jullie staan er niet alleen voor. Wij begeleiden jullie intensief. Veilige hechting van jullie kindje staat voorop.

 • Resultaat na één week

  Na het thuisbezoek direct van start. Geen ingewikkelde plannen, maar meteen actie!

“Jou weer (L)intens(z) laten genieten van je kindje”

Hey, ik heet Karin

Mijn naam is Karin Molenaar en ik woon samen met mijn man en 2 kindjes (tweeling) in Medemblik.

Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen Lintenz als slaapcoach, waar ik intens van geniet. Intens laten genieten is ook wat ik graag weer wil laten voelen bij de ouders die ik begeleid. Het is heftig als je kindje de slaap niet kan vatten zoals jullie dat graag zouden willen, het is heftig dat daardoor jouw slaapuren minimaal zijn. Het is zo fijn om jullie daarin te mogen ondersteunen om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

“Wat fijn dat we telefooncontact hebben, anders was ik allang weer gestopt of in twijfel geraakt”

Dit is een uitspraak die ik vaak hoor van ouders. Samenwerking met ouders geeft mij voldoening, want zonder jullie als ouder is het niet haalbaar. Ik ben megatrots op alle ouders en kinderen die ik al heb mogen ondersteunen en ik hoop nog vele lieve gezinnen te mogen bijstaan in zo’n moeilijke tijd.

Ik heb een opleiding tot kindercoach afgerond, maar het belangrijkste: Ik ben ervaringsdeskundige, want ik heb een tweeling en weet als geen ander hoe lastig slapen bij kinderen kan zijn.

Ervaringen van anderen

Onze dochter Femke (5,5 jaar oud) sliep al ruim 3 jaar slecht. Ze kon niet meer zelfstandig in slaap komen en ’s nachts kwam zij tussen ons in bed liggen. Dit had begrijpelijkerwijs ook gevolgen voor onze nachtrust. Wij hebben, na lang twijfelen, de hulp van Lintenz ingeroepen en dat. Bleek een groot succes. Karin kwam bij ons thuis en het voelde voor zowel ons als Femke direct goed en vertrouwd. Karin leerde ons weer controle te krijgen over Femkes slaapgedrag en gaf Femke het vertrouwen in zichzelf om weer lekker te kunnen slapen in haar eigen bed.

Het was best pittig, maar de dagelijkse evaluatie gesprekjes met Karin hielpen ons er doorheen! Na 6 dagen was het voor elkaar! Wij hebben onze avonden en nachten weer terug. Hadden wij dit maar eerder gedaan. Karin je bent geweldig! Enorm bedankt.

Na ruim 2 jaar slechte nachten met onze dochter zijn wij bij Linda terechtgekomen. Zij gaf ons de tools om de slaapproblemen aan te pakken en binnen slechts twee nachten sliep onze dochter goed, zonder dat we haar eerst langdurig hoefden te laten huilen. Dankzij de methode die Linda hanteert heeft ze nu het vertrouwen dat ze zelf weer verder kan slapen als ze wakker wordt. Wij worden allemaal weer heerlijk uitgerust wakker, bedankt Linda!

Lintenz heeft ons enorm geholpen onze 11 maanden oude zoon weer aan het slapen te krijgen. Van een jongentje die overdag maar niet wil slapen en ’s nachts veel te weinig uren maakt, hebben we nu een jongentje die ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds lekker gaat slapen. Wij hebben nu een veel gelukkigere zoon die voldoende energie heeft om het beste uit de dag te halen. Lintenz heeft ons op afstand via telefonische consulten begeleid. Deze waren duidelijk, geruststellend en gaven de structuur die wij nodig hadden om zijn slaapgewoonten aan te passen. Heel erg bedankt hiervoor! Remco en Audika

Hoe ik werk?

Heb je alles al geprobeerd en ben je er echt klaar mee? Dan start ik. Ouders kunnen het zelf met mijn hulp en hebben binnen een paar dagen al resultaat.

 • Kinderen van 0 tot 10 jaar

 • Persoonlijk bezoek in heel West-Friesland

 • Online contact in heel Nederland

 • Doorverwijzing naar andere specialisaties